joi, 21 mai 2009

Caldura mare...mon cher! Si crize de istericale!


Cum oi trece eu toata vara, daca deja de prin februarie imi este cald de mor?

Sa va explic viata mea din ultimele doua luni: sudoare, gafaituri, celulita, kilograme in plus, fata bucalata, picioare umflate, degetele ca niste cremwursti... si multi, multi barbiduci pe creier (creier fara neuronul de va povesteam ieri ca l-am pierdut)! Aaaaaa!

Pe de alta parte sunt extrem de fericita ca sunt insarcinata, era un lucru pe care mi-l doream de ceva timp, insa...eu fiind intotdeauna o slabanoaga ( ca sa va dati seama cam cat de slabanoaga o sa va spun o parte din poreclele mele: scandurica, scovearga, doua bete-nfipte-n cur aparat de mers pe drum, si exemplele ar putea continua), intotdeauna mi-am inchipuit ca voi fi o graviduta aproximativ la fel de slaba si cu burtoaca in fata... Ce s-a petrecut de fapt...va puteti inchipui doar. De luat in greutate am luat DOAR vreo 15 kile pana acum ( si mai am vreo 4 luni si ceva pana la...the due date!) dar nefiind obisnuita cu o asemenea greutate ma simt ca o balena in miniatura. Nu va pot explica cat de "dragut" este sotul meu care intreaba: "Ce face elefantica mea? Se simte bine?". Imi vine sa-i smulg paru' din cap.

Oare am luat-o razna? Se poate... Dar cel mai probabil este ca m-am panicat, pentru ca in afara greutatii am parte zilnic de tot felul de schimbari, care mai de care mai hormonale, si cateodata nu ma mai recunosc nici eu, asa ca...cum pot avea pretentia de la altii sa ma mai agreeze cand nici macar eu nu ma mai suport uneori, dar in sinea mea cred ca sunt tot simpatica :) ma amagesc eu! Aaaaa...si-am mai facut si o alta tampenie care imi provoaca o stare de nervozitate, nu-i asa ca 4 luni si ceva suna mai bine decat 132 de zile??? este vorba de fabulosul Count-down de pe blog, si cand vad acolo un numar de ordinul sutelor pana la ...za termen! mai am putin si innebunesc.

Nu ma bagati in seama va rog, dar ati putea sa ma incurajati. Daca nu o faceti voi ma consolez eu singura, pentru ca voi reveni la silueta de altadata, SUNT SIGURA DE ASTA! Nu-i asa? Deja mi-am conturat in cap un program strict de salate, sala/aerobic si alte cele dupa ce voi naste.

P.S.1: V-am spus ca am fost balerina la viata mea? (una din primele cariere, acum sunt pe cu totul alte carari, dar asta e...te duci unde vrea viata!)

P.S.2: Multumesc!

4 comentarii:

zurliu spunea...

Se pare că nu e chiar aşa uşor să faci copii :) Probabil că simţi acum altfel despre aspectul ăsta faţă de vremea când nu ştiai cu ce se mănâncă 'graviditatea'.

JustMe spunea...

Cam asa ceva, in orice caz, nu-mi inchipuiam sa fie atat de greu!Dar trec prin anumite stari si dupa aceea imi trece...asa ca, una peste alta, nu-i dracu chiar atat de negru! :)

George Colang spunea...

apropo de kg in plus, am si eu problema asta:) ne dam seama cand vine caldura ca ne am ingrasat, cand hainele de vara incep sa pocneasca pe noi:)

Anonim spunea...

ti-am vazut pozele de pe hi5 si nu stiu cum te-ai ingrasat, dar 15 KG in cazul tau pot sa fie multe sau putine :)) chiar erai scoverga :)) nici asa numai piele si oase. Carnea unde e? Te-ai gandit ca poate ai o problema pentru ca esti atat de slaba? Pentru varsta si inaltimea ta care este greutatea ideala?

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.