marți, 5 mai 2009

M-am hotarat sa devin prost - partea II

Nu este oare cu mult mai bine daca trece viata pe langa tine si nu ramai decat cu vidul din capul tau? Se pare ca oamenii prosti se pot chiar si indragosti. Exemplul cel mai elocvent...scrisoricile de mai jos. Nu stiu daca sunt pe bune sau sunt inventate, cert este ca exprima foarte bine realitatea prostiei din tarisoarea noastra....si de, ce e oare mai periculos decat un prost indragostit? Raspuns: doi prosti indragostiti!3 comentarii:

Călin spunea...

Tehnic vorbind, scrisorile par scrise cu mâna stângă. Vorbind pe fond, e despre sentimente, deci e bine. Mă rog, e de rău că e cu impas. Dar e ceva în desfăsurare, deci palpitant. Oricum, incitant.

PS Mi-au căzut ochii pe ecografie. Mă bucur pentru bucuria ta.

Otilia spunea...

Multumesc mult Calin, si eu ma bucur extrem de mult cand se bucura si altii alaturi de mine!

Adrian spunea...

In primul rand am ras copios.
Dar prea multe greseli, acum ma gandesc, si eu mai gresesc dar Doamne iarta-ma, pe acesti oameni cine (nu) i-a invata sa scrie?

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei