luni, 4 mai 2009

M-am hotarat sa devin un om prost - partea I

Am inceput sa citesc o carte care se numeste intr-un mod fenomenal, si anume "M-am hotarat sa devin prost", este o carte extrem de funny pe alocuri dar si extrem de realista dealtfel. Decizia personajului principal din carte de a deveni prost este cat se poate de intemeiata si cred ca cel pution o data in viata asta ne-am gandit "Ba, ce bine ar fi daca as fi prost!".
Pentru a exemplifica cat de bine este uneori sa fii prost urmariti filmuletul funny de mai jos, nu de alta, dar este luni si trebuie sa ne descretim un pic fruntile.
PS: Prostia in sine nu doare dar duce la situatii cauzatoare de durere...
Voi v-ati gandit vreodata ca ar fi mult mai bine daca ati fi prosti?

Niciun comentariu:

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei