miercuri, 20 mai 2009

Unde mi-e neuronul?!?

Cred ca mi-am pierdut si ultimul neuron... Asa ma simt in ultima vreme, goala pe dinauntru, inclusiv la capitolul gandire. Parca totusi mai aveam o urma din rationamentele de altadata, dar acum...nimic/gol/blanc...nada!!! Sau cel putin asa mi se pare. Ma simt ca un copil d-ala mic care rade din orice, chiar si cand ii arati un deget, sau si mai rau...care plange din orice (de venit imi vine destul de des sa m-apuc de bocit, insa ma abtin de cele mai multe ori!). Nici eu nu stiu ce aia a masii se intampla, insa clar...nu e de bine! Oare e din cauza faptului ca am luat in greutate?!? Mmmmm...might be!

2 comentarii:

zurliu spunea...

Poate e ascuns neuronul prin ceva cotloane; roagă pe cineva să te ajute să-l găseşti :)

Otilia spunea...

Cred ca il voi gasi abia dupa ce voi trece de aceasta perioada. El este sigur pe-acolo, prin "ceva cotloane" din moment ce inca mai pot scrie coerent si corect gramatical. Nu???

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei