joi, 30 aprilie 2009

Am un baietel


De data asta s-a vazut extrem de clar la medic...o sa am un baietel!!!

Dormea micutul de el in momentul in care am facut eco si avea o pozitie de ganditor, asa cu mana la falca...extrem de simpatic. Parca este mai frumos cu fiecare eco, dar stiti cum e vorba aceea "Si cioara crede ca odorul ei este cel mai frumos". Daca ar fi dupa mine as face cate un eco in fiecare zi, numai sa vad ca este bine si intreg.

De-abia astept sa miste! Saptamana trecuta am simtit eu ceva, dar nu as putea baga mana in foc ca a fost bebicul.

PS: V-am spus ca o sa-l cheme Eric Andrei? E foarte dragut acest nume nu?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, multa sanatate si sper sa evolueze sarcina foarte bine in continuare. Eric Andrei e un nume foarte frumos, dupa parerea mea :)

Florin spunea...

felicitari!!!..
da intradevar frumos numele..:)

Otilia spunea...

Multumesc mult Cristina! Si tie Florin si bine ai venit perintre noi!

Andra Sara Otilia spunea...

SA ITI TRAIASCA SA TE BUCURI DE EL, SA FIE LA FEL DE MINUNAT PRECUM FETITA MEA! inca nici nu iti imaginezi cata bucurie iti va aduce in suflet fiecare zambet si fiecare lucru nou care il va face!

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei