miercuri, 22 aprilie 2009

Pentru cine lucreaza in domeniul bancar(ca mine) si nu numai...cu dedicatie

Siti ca am tot vorbit de disponibilizari in randul prietenilor mei...ei bine, a venit si randul meu, dar prefer, ca si pisoiasul de mai sus sa spun ca...am ales sa plec! Buhuhu! Voi cum stati cu jobul? Sunteti bine?
S.O.S! S.O.S!

2 comentarii:

Adrian spunea...

imi pare rau sa aud asta, sper sa ai succes in viitor si in cel mai scurt timp sa iti gasesti un job frumos, bafta multa

JustMe spunea...

Nu-i bai chiar asa mare, doar ca ramai cu un gust amar dupa atata munca...la partea cu gasitul unui job, nu cred ca prea curand, dupa ce-o mai creste bebicul!

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.