luni, 27 aprilie 2009

Conteaza cine esti!

Cand v-ati gandit ultima oara la voi? Cand v-ati gandit ultima oara la cei din jurul vostru? Cand v-ati gandit ultima oara sa le spuneti o vorba buna celor ce va sunt alaturi zi de zi? V-ati gandit vreodata ca intr-un fel sau altul toti cei din jurul vostru va schimba viata intr-un fel?

Daca raspunsul este: de mult, tare de mult... urmariti filmuletul de mai jos.

Oare de ce suntem atat de nepasatori cateodata? Pentru ca si mie mi se intampla in fiecare zi...mai citesc sau vad vreun filmulet in genul asta, imi fac procese de constiinta pe moment, dar pana a doua zi o iau din nou de la cap cu nepasarea. Oare asa suntem noi oamenii?

Nu merge incarcat filmuletul, asa ca intrati pe link:

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=who+i+am+makes+a+difference&aq=0&oq=who+i+am+make

Niciun comentariu:

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei