miercuri, 15 aprilie 2009

S-a intors lumea cu fundul in sus?


Din ce in ce mai des in jurul meu aud de barbati care simt nevoia de dulcegarii, romantism si alte chestii siropoase de genul asta, lucru care dealtfel mi se pare ok pana la un anumit punct. Pe de alta parte aud si glasul feminin care isi doreste din cand in cand doar un sex de calitate, fie ca este el cu preludiu romanticos, fie ca este mai in graba dar dealtfel la fel de placut. Probabil ca va intrebati de unde fabuloasa intrebare "S-a intors lumea cu fundul in sus?", ei bine, ea mi-a venit din urmatoarele considerente: in jurul meu o groaza de femei/fete care mai casatorite, care mai necasatorite, care implicate in relatii de lunga/scurta durata, va sa zica cam din toate categoriile, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, mai inalte sau mai scunde etc. care se plang de faptul ca sotii/iubitii/prietenii/amantii/amicii/colegii de munca nu mai au apetitul acela de alta data. Ei bine, de aici m-am intrebat daca s-a schimbat ceva in lumea asta? Nu de alta, dar pe vremea mea (vremea mea fiind de-acum ceva anisori, pana in prezent as fi crezut eu), barbatii erau aia care alergau cu limba scoasa ca sa obtina ceva de la sotie/iubita/prietena/amanta/amica si daca cumva nu reuseau sa "score" (ca am auzit ca asta este un termen folosit intre barbati) erau suparati ceva timp, atat pe cea pe care nu au reusit sa o convinga sub nici o forma, cat si pe ei insisi si prestatiile lor care se pare ca devin din ce in ce mai slab calitative si implicit cantitative, nu de alta dar nu mai tarziu de acum 1 luna au reusit fabuloasa performanta nu pe una ci pe doua fetiscane, din care si una pudica si virgina... Ma rog, ideea este urmatoarea, se pare ca, mai nou, fumeile sunt alea care alearga dupa o bucatica de barbat...:)) mi se pare extrem de amuzant! Cred ca este vremea PAY BACK TIME in care barbatii sa se inversuneze si sa zica, nu suntem niste ustensile pe care voi femeile sa le folositi atunci cand aveti chef, destul ne-am rugat noi de voi ca sa ne dati ceva, acum a venit timpul in care va trebui sa ne rugati voi pe noi, dar noi vom fi darzi si bravi si nu vom ceda! :))

Este oare un complot? sufar eu de scenarita?

Nu mi-as fi pus eu aceasta problema nicicand, insa atat de des aud plangeri in acest sens incat chiar am considerat ca este momentul sa descopar adevarul gol-golut.

Astept atat parerea fetelor/femeilor cat si punctul de vedere al barbatilor (ca baieti nu sunteti nici unul!) ca sa elucidam misterul.

4 comentarii:

Adrian spunea...

pai daca ati vrut egalitate intre femei si barbati, nu trebuie sa dati si voi putin romantism?
desigur ca lumea e un pic dificila, deaia au aparut la moda barbati tip Naomi si Solcanu sau Tarki.
Cert este, din partea mea, ca toti merita iubire, find ei barbati sau femei.

Irina spunea...

http://bethelastonetoknow.blogspot.com/2009_03_01_archive.html :)
Acelasi lucru l-am sesizat si eu.Dar cred ca raspunsul se afla tot la barbati.

JustMe spunea...

Adrian - ai dreptate, am vrut egalitate intre sexe, dar de obicei eram noi alea romantice si voi cei saturati de dulcegarii. ai dreptate intr-adevar, cu totii meritam iubire, fie ca suntem barbati sau femei.
Me - raspunsul intr-adevar se afla la barbati, dar nu vezi ca foarte putini aleg sa se exprime.
Cu ocazia asta, iti multumesc Adrian pentru parere.

zurliu spunea...

Eu cred că voi v-aţi schimbat, din cauza noastră.
Bărbaţii s-au prins că la femei funcţionează dulcegăriile, aşa că este destul de uşor să intri în patul unor fete.
Femeile s-au săturat să fie minţite şi orice pornire spre romantism o iau drept ofensă.
Rezultatul, unii (bărbaţi şi femei) caută acum calitate (pentru că din gură aproape oricine poate da), alţii sunt atât de distruşi încât pur şi simplu nu-i mai interesează.

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.