marți, 14 aprilie 2009

Imbatranesc?!?


Ce naiba se intampla cu mine lately?!? Voua vi s-a intamplat sa uitati de la mana pana la gura cum se spune in popor? In ultimul timp cred ca sufar de sindromul pre-alzheimer ca am inceput sa uit intr-un hal fara de hal; de la am uitat unde mi-am pus ochelarii si bineinteles ca erau in cel mai previzibil loc ever (pe nas adica!) pana la uitat mancarea pe foc etc. Eu inteleg ca odata cu inaintarea in varsta incepi sa subrezesti din mai multe puncte de vedere, dar chiar asa?!? Saptamana trecuta am ajuns chiar sa ma contrazic cu sotul meu referitor la cati ani o sa implinesc in vara. Eu ziceam: "O sa fiu o mama tanara, ca doar fac 25 de ani". El: "Esti intreaga la cap, ai 25, o sa faci 26, dar tot mama tanara o sa fii!" si polologhia a mai continuat pana in momentul in care am facut eu fabulosul calcul 2009-1983 = 26, da 26!

Bine ca am langa mine oameni cu picioarele pe pamant, care ma trezesc din cand in cand la realitate, ca altfel nu stiu ce m-as face.

O exista oare o explicatie pentru aceasta stare? Daca mi s-ar mai fi intamplat si in alte ocazii poate nu m-as fi panicat, dar tinand cont de faptul ca ma mandream cu o memorie "de elefant"...cum sa nu intru in panica? Buhuhu!!!

Un comentariu:

zurliu spunea...

M-am văzut pe mine în ce ai povestit. La faza cu anii exact la fel am păţit şi eu, doar că împlineam 24 şi eu tot credeam că fac 23 până am făcut şi eu calculul. Plus că umblu cu un obiect prin cameră, îl pun undeva ca apoi să nu-l mai găsesc; asta în decurs de cel mult 5 minute.
Se mai întâmplă.

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.