miercuri, 11 martie 2009

Se spune ca...

Azi am citit pe nu stiu unde..."se spune ca o femeie este mult mai frumoasa cand este gravida". Of of! Si eu obisnuiam sa gandesc la fel, din pacate nu cred ca mi se aplica si mie, desi toata lumea imi spune ca arat foarte bine. My God!!! Va dati seama ca eu nu am avut in viata mea mai mult de 50 de kg, iar acum...nu va pot spune cate kg am, sunt de-abia in primul trimestru de sarcina si deja mai degraba m-as rostogoli decat sa merg. Nu va inchipuiti ca sunt ditamai balena...inca! numai ca ma simt foarte greoaie, eu nu stiu cum alte fumei pot duce pe picioare "jde kile", pentru mine este o corvoada...eu, acea balerina de alta data...acum ma pot compara doar cu "zanul" balerin din reclama de la BT.
Cand voi ajunge pe la 8 luni de sarcina voi posta o succesiune de poze cu evolutia mea. Imi doresc doar sa nu ma fac cat un elefant, dar sanse prea mari nu exista in acest sens...De ce? Pentru ca mi-e FOOAAMMMEEEE! Da! Mi-e foame in continuu si incerc sa ma abtin, de multe ori reusesc dar pentru aceasta reusita ma recompensez cu o cutie mare de inghetata sau cu o ciocolata.
Eeeee...ce sa zic si eu?! In principiu, sunt simpatica in sinea mea...frumoasa nu am fost niciodata, asa ca, nu poate fi chiar asa de rau.

4 comentarii:

Adrian spunea...

Felicitari, sa ai un copil sanatos si fericit.
Adevarul e ca si mie imi plac femeile gravide, au ceva aparte, au fata mai luminata, par mai linistite.

JustMe spunea...

Multumesc mult Adrian, si eu imi doresc sa fie sanatos si de fericirea lui am eu grija...

Anonim spunea...

Esti frumoasa mai, imi place foarte mult poza de la profil si in plus un om care stie sa se faca simpatic si un om ingrijit este de doua ori mai frumos decat unul doar frumos exterior,nu? Oricum, sa ai un bebe sanatos si nu-ti fa griji... daca ai fost asa slaba inainte de a ramane insarcinata cu siguranta dupa nastere o sa revii la silueta :-)

JustMe spunea...

Multumesc mult Sorina, o simpatica si o modesta am fost tot timpul :) sunt sigura ca o sa-mi revin, doar ca trec prin atatea schimbari si ma apuca niste stari de nu ma recunosc! pupici

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.