luni, 9 martie 2009

N-am mai scris

Nu am mai scris in ultimul timp, mi-a fost cam rau si cam lene...ce pot sa zic? Subiecte se gasesc tot timpul, dar chiar n-am avut dispozitia necesara; m-am delectat cu postarile altora...iar cea mai geniala postare descoperita astazi mi se pare urmatoarea http://www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-sictir-si-plimba-ursul-de-aici/.
Ne-ar trebui mai multi oameni de genul asta in Romania, care sa puna punctul pe I.
Daca aveti timp, cititi...nu va ia mai mult de 5 minute si o sa aveti parte si de o "burta de ras" si de un gust amar al realitatii din Romania...Enjoy!

Niciun comentariu:

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei