miercuri, 25 martie 2009

Rezultatele sondajului


Se pare ca rezultatele sondajului "Ce credeti ca este bebicul meu?" se pot dovedi a fi adevarate. Cica ar avea o putulica de baietel, insa medicul nu a putut sa imi garanteze deoarece este inca destul de mic, insa data viitoare imi va putea spune cu certitudine.

Cu o jumatate de ora inainte de ecografie deja nu ma mai interesa in nici un fel, daca este baiat sau fetita, ma luasera niste emotii groaznice, deoarece doar ce citisem pe intenet ca bebicul ar trebui la aceasta varsta de 12 saptamani sa aiba si manute si picioruse, toate degetelele, ochi, urechi, nas...ce mai, tot ce ii trebuie. Datorita acestor informatii am intrat intr-o panica de nedescris. In capul meu rasunau numai intrebari de genul: "Daca n-are...", "Dar daca ii lipseste...", adica numai tampenii, vreau sa zic ca de-abia mai puteam respira in momentul in care am ajuns la medic. In momentul in care a inceput ecografia si am vazut un prichindel, mai aveam putin si plangeam, pentru prima oara chestiuta din burta mea are forma umana, chiar arata ca un copil, cu cap (se vedeau si ochisorii si nasucul) si maini si picioare cu cate 5 degete la fiecare (mare emotie cand a inceput doctorul sa numere degetele...o sa vedeti voi!).

Ce mai, una peste alta am un potential baietel simpatic si cu burta mare ca a lu' taica-su!

3 comentarii:

zurliu spunea...

Ce bine că e în ordine; totuşi nu e bine să te îngrijorezi de cum o să iasă :) e al tău, oricum ar fi fost.

Otilia spunea...

Stiu ca este al meu no matter what, dar este imposibil sa nu-ti faci griji, de-abia astept sa ajungi si tu in ipostaza de viitor tatic si ai sa vezi atunci...:))

Raluca spunea...

Sa-ti traiasca!
stii,in opinia mea o femeie insarcinata este cea mai frumoasa fiinta.se remarca atat prim frumusete interioara cat si fizica.
Daca intr-adevar e baiat,uite niste nume care mie personal imi plac la nebunie: Augustin,Luca,Tudor,Horia.
Iar daca te gandesti sa ii faci viata mai frumoasa printr-o surioara, niste nume de asemenea geniale ar fi: Ana,Oana,Mara,Sofia.
Sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de el.:x

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei