marți, 10 martie 2009

Imi vine sa injur!

In general, eu sunt o persoana destul de reticenta in ceea ce priveste injuriile in general, sunt genul acela de om care se inroseste pana in varful urechilor daca aude o serie plastica romanian style. Ca sa intelegeti exact adevarata mea fire...sunt o persoana careia ii este rusine de rusinea altora, din emisiuni patetice, da...de la televizor. Adica daca vad un bolovan la televizor care zice vreo ditamai aberatia, nu ma pot uita pana la sfarsit...de ce? De rusine, de rusinea aluia care a scos gogomania si de rusinea mea ca ma uit la asa ceva. Ma rog, cred ca ati inteles substratul filosofic al firii mele!

Ei bine...eu, acea persoana mentionata mai sus, am scos pe gura zilele trecute intr-un acces de furie spontana niste "elucubratii" (ca altfel nu le pot numi) de zile mari. Oare stiti voi toate cuvintele alea care incep cu p... si cu f... si cu gatzi si cu mame? Ei bine, toate astea daca le puteti conexa intr-o singura propozitie rezulta ceea ce am scos eu pe gura nu demult. Si stiti care este partea interesanta, ca desi nu am mai spus in viata vietilor mele asemenea abjectii...m-am simtit excelent dupa aceea. De ce? Pentru ca pentru prima data mi s-a intamplat ca dupa o singura fraza, destul de incoerenta dealtfel sa ma fac inteleasa. Am observat imediat lucrul acesta deoarece persoana catre care am flegmat vorbele mentionate mai devreme a plecat capul si a spus, citez "Ai dreptate sa fii suparata pe mine!", iar asta s-a intamplat dupa luni intregi de vorbe din partea mea de genul "Te rog...", "Hai intelege ca...", "Te inteleg ca ai trecut prin momente grele, dar intelege-ma si tu pe mine..." etc. si niciodata, subliniez...deci niciodata dupa vorbe mieroase nu am obtinut ceea ce am obtinut dint-o singura fraza. Tare nu?

Ei bine, acum imi este fricutza sa nu trec in extrema cealalta, pentru ca ... imi cam vine sa injur! Momentan sunt la capitolul la care injur in gand si sper sa ramana totul in ipostaza aceasta. Voua nu va vine sa injurati in ultimul timp? De fapt...daca stau bine sa ma gandesc, asta cu injuratul mocneste in mine mai de mult, pentru ca am o postare mai veche cu o tentativa de injuratura "Baga-mi-as in ea de criza!".
Trec eu si peste asta, nu de alta, dar nu e bine pentru ca doar ce am citit pe internet ca, copilasului meu doar ce i s-au format urechile, si n-as vrea sa auda asemenea dejectii. Nu pot decat sa fiu multumita ca atunci cand am scuipat nenorocirea asta micu n-avea urechiuse...

5 comentarii:

Anonim spunea...

adevarul e ca avem tot mai multe motive de suparare in ziua de azi. din pacate!

Anonim spunea...

Poti sa o mai faci, macar din cand in cand. Taman prin vulgaritatea si agresivitatea lor, aceste cuvinte au rolul de a ne descarca de o cantitate mare de balast. Pastrand raul in tine, nu vei face decat sa-ti alimentezi frustrarea. Cat despre bebelus si persoanele ce conteaza cu adevarat, stai linistita, nu vor fi afectati. Cel mult, cei din urma nefiind obisnuiti, vor rade copios dupa ce atmosfera se va fi detensionat. Ca sa nu mai spun ca unii oameni nu pot fi pusi la punct decat asa, fiind total lipsiti de subtilitate sau de perceperea ei. :)

JustMe spunea...

ai mare dreptate Dan!
Asel - am sa tin cont de sfatul tau, oricum deja m-am mai calmat, cred ca si postarea mi-a facut un bine!

zurliu spunea...

Eu m-am obişnuit să nu înjur şi uite că mă fac înţeles :) Doar ridic puţin tonul, folosesc vorbe mai tăioase, dar ... atât. Şi vorbesc repede.

JustMe spunea...

Eu ti-am mai spus mai zurli ca am platit degeaba psihologul, cand de fapt de tine aveam nevoie :) bravo tie ca te faci inteles! respect!

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.