luni, 16 martie 2009

Am emotii...

Saptamana viitoare as putea afla despre bebelul meu, daca este bebel sau bebeloaica...si am emotii, desi nu am vreo preferinta, cum dealtfel nici sotul meu n-are, il citez: "sa fie ce-o fi...putza sa aiba!". Este atat de ciudat prin cate stari emotionale poti trece din cauza unei mici vietuitoare care creste inauntrul tau, saptamana trecuta am avut un sentiment foarte ciudat cand am citit pe net ca acum copilasul meu are toate degetelele formate si incep sa-i creasca unghiutele... ca sa nu va zic ca mai aveam putin si izbucneam in plans cand am fost ultima oara la eco si i-am ascultat inimioara cum batea ca un cal in galop.

Of! Of! Nu mai am rabdare deja pana lunea viitoare, si parca vad ca o sa fie foarte rusinos/oasa si nu o sa aflu ce este...Buhuhu!

Apropo de chestia asta am postat un sondaj "Ce credeti voi ca este bebicul meu?" cu evidentele raspunsuri B sau F...aveti la dispozitie pana luni la ora 14.00, sa vedem daca rezultatul final al sondajului coincide cu ce zice dom' doctor!

4 comentarii:

zurliu spunea...

Scorul e egal până acum :))

JustMe spunea...

Oricum sansele sunt 50/50...:))

AA spunea...

Felicitari pentru micut sau micuta :)
Sa aveti parte numai de clipe de bucurie alaturi de fructul dragostei voastre :)

JustMe spunea...

Multumim, asa o sa facem, oricum ne doream de ceva timp

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.