miercuri, 18 februarie 2009

Micii dracusori! Am nevoie de un exorcist

Greturi? Care greturi? Deja simptomele resimtite nu pot fi numite doar greturi...zici ca sunt posedata, de o multime de dracusori mici care-mi gadila omuletul seara de seara! Si zgomotele! Doamne...zgomotele! Clar de om posedat! Urata treaba!
Va puteti inchipui ca, si pentru a scrie aceste 3 randuri sau cate or fi am avut vreo doua intreruperi...Buhuhu!
In stilul asta cum sa particip la Concurs Inka , momentan sunt la capitolul sa gasesc o metoda de a supravietui acestor stari pana or trece, ca de gasit ma gaseste in fiecare seara sotul meu. Saracul! Nu stiu daca as fi rezistat in locul lui...de fapt, ce-l plang pe el ca eu duc greul!

2 comentarii:

Bunea Alin spunea...

Sfatul meu e sa o lasi mai usor...
prin astfel de perioade trecem toti, nu doar tu...
Fii tare

piticu spunea...

salut. frumos site ai, dar daca vrei sa ai mai mult trafic sau page rank poti sa te inscrii gratis la mine in director
http://classdir.ro/submit.php
Bafta in continuare

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei