marți, 27 octombrie 2009

Asociatia inteligentilor anonimi (AIA)- partea a II-a"Cei care cred ca inteligenta are vreo noblete, cu siguranta ca nu au destula ca sa isi dea seama ca nu e decat un blestem". De multe ori, in copilarie mai multi dintre noi am suferit din cauza verdictului rasist prognosticat asupra noastra de diversi, profesori, prieteni etc, verdictul sau patalamaua de "inteligent". Bineee, poate rasism este un pic prea mult spus, ma refeream la un rasism pozitiv, al celor care confunda aparenta inteligentei cu inteligenta si te condamna, din cauza caruia multi copii au suferit in diferite ipostaze, fie la scoala, fie pe maidan, fiind privati de joaca cu alti copii din cauza inteligentei lor devastatoare.
Una peste alta, deja "a fi inteligent" a devenit mai mult un stigmat decat un lucru de care sa fii mandru si mai este o fraza pe care am auzit-o de prea multe ori in ultimul timp: "Bine ca esti tu inteligent/a dar eu am scoala vietii si ma descurc in orice situatie mai bine decat tine si desteptaciunea ta".
Oare am luat-o razna? Este foarte posibil! In orice caz, daca v-aduceti aminte de treaba cu neuronul pierdut...ei bine, cred ca l-am gasit! Does that make me smart? Don't think so!
http://otiliaenache.blogspot.com/2009/05/asociatia-inteligentilor-anonimi.html

Un comentariu:

nideleacristian spunea...

Buna ziua.
Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

Titlu - Web design
url - http://www.nidweb.ro

Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei