duminică, 27 februarie 2011

Sunt doar neant


Nu sunt decât prezentul gol, atât de gol încât nici o sclipire de dincolo de nori nu ar putea să-mi aprindă-n suflet o simpla licarire, nici sutele de sori!
Nu sunt mai mult decat abis ce se tranformă-n scrum, ca vântul cel năpraznic ce-a apărut in vis şi-a spulberat gândirea-mi ce-a luat-o pe-un alt drum!
Nu sunt decât iluzia unei iubiri fierbinţi ce se transormă-n pulbere de lacrimi, rugăminţi, şi-o să atârn în vise ca spânzurată-n vid iar când o să te doară doar voi zâmbi candid!
Nu sunt mai mult decât scânteie ce s-a stins şi-a rătăcit prin bezna universului nemărginit până ce-n plasa cerului s-a prins şi-a licărit incă o dată şi-apoi din nou s-a stins, ultima dată!
Nu sunt decât o dâră de fum ce s-a ivit din vechiul scrum ce-a fost odată spulberat de vânt şi-n loc să se ridice-n ceruri s-a prăbuşit către pământ!
Nu sunt mai mult decât am fost şi poate să gândesc nu are acum vreun rost dar dacă nu sunt decât ce am fost adica doar prezentul gol, abis sau fum, înseamnă că neantu-s eu sau o fi invers... oare cum?

11 comentarii:

dmd. spunea...

Foarte frumos...felicitari si te imbratisez.

shaman spunea...

Foarte profund. Like it. Ai visuri mari.:). Pentru ca a fi ,,neantul", contrar parerii multora, inseamna sa fi TOTUL. Sa fii insasi esenta a tot ce exista. Deci, daca esti intr-adevar NEANTUL, felicitari. :)

dmd. spunea...

"Aproape primavara" sa-ti fie.:)

JustMe spunea...

Dan - Multumesc, imbratisari si de la malul marii pentru tine!

Shaman - visuri mari am avut mereu, nu pana acolo, de a ajunge esenta universului dar macar sa ajung sa fiu TOTUL pentru o singura persoana care sa aprecieze ceea ce sunt!

29 decembrie spunea...

atati de sunt in rime . . . foarte frumos amestecul si minunat contur i-ai dat !

Costin Comba spunea...

Azi femeile conduc lumea, sunt centrul pământului. Azi femeile sunt mai frumoase decât ieri. Şi asta se repetă în fiecare zi. La fel vom zice şi mâine şi peste mulţi ani la fel.
Să zâmbeşti mereu.

Anonim spunea...

frumos, pur si simplu
danube

JustMe spunea...

29decembrie - multumesc din nou!

Costin Comba - voi incerca sa zambesc mereu... multumesc pentru cuvintele frumoase!

Danube - multumesc, am reusit sa te impresionez? ;)

shaman spunea...

La multi ani de 8 martie.
@};-

shaman spunea...

Heeelllooouuuuuu......

JustMe spunea...

Da, iar am disparut... work, work, work! Nu am timp nici sa respir! Scrie-mi pe mail, ca la mailuri raspund enacheotilia@yahoo.com.
multumesc pentru urari, voi reveni insa am nevoie de timp la fel ca de aer! :)

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.