luni, 7 martie 2011

Fluturi... mii de fluturi


Mii de fluturi colorați ce-și fâlfâie aripile ușor către nemărginirea sufletului meu gol... am mii de fluturi în stomac, dar poate-ar fi mai bine acum să tac!
Mii de fluturi ce-mi dansează acum pe pleoape și-mi fâlfâie-n urechi cu mii de șoapte... am mii de fluturi ce mă mistuie de dor și nu-mi doresc decât să fie totul mai ușor!
Îmi tremură sufletul în mine și uneori mă-ntreb dacă-i la fel și pentru tine, dacă tu simți măcar și-a mia parte, atunci fără regrete aș merge mai departe!
Îți place să mă vezi mistuită de dorință, cum tremură sufletul în mine și-mi vibrează fiecare fibră de ființă... îți place să te-nvălui în tăcere si mă-ntreb din nou dacă mii de fluturi i-am transforma-n plăcere!
Mă întreb însă uneori dacă tot ce-a fost între noi a fost vreodată cu mii de fluturi pentru tine sau poate nici a mia parte din ce m-a mistuit pe mine!

10 comentarii:

shaman spunea...

Banuiesc eu motivul fluturilor.... :)

Otilia spunea...

Din pacate... nu! Hai sa spunem ca sunt niste amintiri ale unor fluturi de demult, care au fost uitati, incercam sa-mi amintesc... greu! Vad ca nu ti-ai pierdut interesul pentru blogul meu, imi pare tare rau, insa timpul meu e ca si inexistent, pe mail mai degraba raspund, caci telefonul imi e aliat, dar inchipuie-ti ca nu pot scrie decat franturi pe telefon si rareori... de luni am laptop si poate odata cu el, o revenire in forta! Promit sa recuperez si ce am scapat de pe blogul tau... :))

shaman spunea...

Nu am cum sa imi pierd interesul Imi place cum scrii. Cat despre fluturi....au o anumita ciclicitate. Revin cand nu te astepti. :)

dmd. spunea...

Tot felul de intrebari....doar fluturii stiu bine :)...te imbratisez si mult bine iti doresc.

Otilia spunea...

Shaman - daca este asa cum spui tu, astept cu mare interes, acum am altfel de fluturi! :)

Dan - Da, fluturii stiu cel mai bine! Si eu te imbratisez cu drag si voi reveni si la tine cu mare drag, mai am nevoie de putin timp si reintru pe fagasul normal!

Tlaloc spunea...

am impresia ca anumite sentimente le traim doar o singura data in viata, ele vin, dureaza cat dureaza apoi ramanem cu amintirea.
Amintirile ne fac sa fim tulburi, ne rascolesc, ne provoaca o tresarire... o legatura a doua suflete ce la atingerea lor chiar si prin priviri pornesc o dorinta si o emotie uriasa...
Te imbratisez cu drag!

Iustin spunea...

You know what "Mama said": "Sad but true" trebue sa stii ca "The memory remains" but you must have "No remorse" 'cuz you must be your own "Master of puppets"; after all, in the end "Nothing else matters"

"Carpe diem Baby"

Otilia spunea...

Tlaloc - eu sper totusi ca aceste trairi sa se mai repete de-a lungul vietii, ar fi un mare pacat sa fie o chestie unica. Cred totusi ca se vor repeta dar vor fi diferente ca si intensitate, sper sa fie una exponentiala!
Imbratisari calde de la malul marii!

Iustin - Metallica este una din preferatele mele asa ca nu pot spune decat ca: I enjoyed your comment alot!
Carpe diem back to you!

shaman spunea...

Vezi ca ti-am dat o leapsa draguta.

shaman spunea...

Helooouuu...romanul, ce mai face romanul? :)

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei