marți, 27 octombrie 2009

Asociatia inteligentilor anonimi (AIA)- partea a II-a



"Cei care cred ca inteligenta are vreo noblete, cu siguranta ca nu au destula ca sa isi dea seama ca nu e decat un blestem". De multe ori, in copilarie mai multi dintre noi am suferit din cauza verdictului rasist prognosticat asupra noastra de diversi, profesori, prieteni etc, verdictul sau patalamaua de "inteligent". Bineee, poate rasism este un pic prea mult spus, ma refeream la un rasism pozitiv, al celor care confunda aparenta inteligentei cu inteligenta si te condamna, din cauza caruia multi copii au suferit in diferite ipostaze, fie la scoala, fie pe maidan, fiind privati de joaca cu alti copii din cauza inteligentei lor devastatoare.
Una peste alta, deja "a fi inteligent" a devenit mai mult un stigmat decat un lucru de care sa fii mandru si mai este o fraza pe care am auzit-o de prea multe ori in ultimul timp: "Bine ca esti tu inteligent/a dar eu am scoala vietii si ma descurc in orice situatie mai bine decat tine si desteptaciunea ta".
Oare am luat-o razna? Este foarte posibil! In orice caz, daca v-aduceti aminte de treaba cu neuronul pierdut...ei bine, cred ca l-am gasit! Does that make me smart? Don't think so!
http://otiliaenache.blogspot.com/2009/05/asociatia-inteligentilor-anonimi.html

sâmbătă, 17 octombrie 2009

M-am intors...sau, mai bine spus, ne-am intors!!!

De ce mai bine spus "ne-am intors", pentru ca intre timp ne-am inmultit!
Am cel mai frumos baietel din lume, care alaltaieri a implinit deja 1 luna!
Asa ca... pe scurt cam asta a fost motivul pauzei mele extrem de prelungite, bine asta dar si un altul extrem de plauzibil: nu mai incep cu injurii la adresa celor care-mi furnizeaza internetul si care i-au dat drumul o zi, dupa care s-au gandit ei sa-l opreasca din nou, motivele fiind neelucidate chiar pana la acest moment. Oricum...i-am amenintat ca incetez colaborarea cu ei daca se mai intampla vreodata si...sper ca au inteles!

Acum o sa va arat ceva despre care vorbesc de mai mult timp, despre cum aratam eu inainte si dupa - Before pregnancy/after pregnancy, asta asa...inainte de a va posta cateva poze si cu "stropul meu de fericire" (adica fabulosul meu baietel), dar asta se va intampla deindata de voi gasi cablul de date de la aparatul foto, ca sa le descarc in laptop.

Deci...sunteti pregatiti sa vedeti cam cat de balena am devenit pana in luna a 9-a???

There u go:

Asa aratam pe 30 august 2008 - in ziua nuntii

Si asa aratam fix un an mai tarziu, pe 30 august 2009 - cand am fost nasa ... insarcinata in luna a 9-a:
Si toate astea din ce cauza??? Because of this:


Dar...rezultatul a meritat!!!

Va urma!

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.