luni, 15 iunie 2009

Me is back

De-abia acum mi-au dat idiotii drumu' la internet. Am simtit ca turbez in aceste doua saptamani, mai ales ca am fost si in concediu. De acum incolo imi voi relua postarile regulate pe blog, chiar mi-a fost dor... Mmmm! This is nice!
In cazul in care va intrebati ce fac eu, sa stiti ca sunt foarte mandra ca nu am mai luat in greutate, dar in schimb am ditamai burtoaca si un bebel care cred ca va fi boxeur profesionist sau cel putin fotbalist dupa miscarile pe care le face la mami in burtica.
So...I'm back si nu veti mai scapa de mine, cel putin pana expira numaratoarea inversa de pe blog!

Niciun comentariu:

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei