luni, 27 decembrie 2010

Pulbere de stele

Sursa imaginii: http://bogdanphotos.wordpress.com/2010/05/28/just-a-touch-away/

Îmi simt pleoapele grele, ca de plumb... şi mai grele, din ce in ce mai grele. Închid ochii doar pentru a scăpa, măcar o clipă de senzaţia de greutate ce mă apasă atât de tare încât mi se zbate retina. Pentru o clipă, totul devine neant, totul negru... apoi apar puncte aurii care dansează haotic prin tot neantul meu, luminându-l. Nebunia mă împinge mai departe în visare, punctele aurii danseaza hipnotic iar eu întind mâna spre ele şi le ating cu vârful degetelor şi trec de la unul la altul, trasând linii de pulbere aurie între ele, iar şi iar până când desenez zeci de fluturi din puncte şi linii aurii... atât de aurii, desprinse parcă din soare. Nebunia sfideaza totul... mă dau doi paşi în spate şi suflu cu putere, pulberea aurie mi se aşează pe pleoape, imi simt iar pleoapele grele, atât de grele, mi se zbat sub greutatea pulberii aurii, deschid ochii încet... văd crâmpeie de realitate, închid ochii din nou şi mă adâncesc în visare... Fluturii desenaţi au prins viaţă, aud fâlfâiri uşoare de aripi şi alte fâlfâiri sacadate iar şi iar. Visarea mă poartă mai departe... fluturii se aşează pe întreg conturul trupului tău alb, apărut în neantul visurilor mele, mereu ai fost în ele, mereu prezentul gol. Aripile fluturilor se topesc de căldura ta sufletească pură şi absolută făcând ca pielea să-ţi strălucescă translucid. Sunt orbită de strălucirea absolută a pielii tale... pleoapele mă dor, retina mi se zbate. În nebunia-mi cruntă nu pot renunţa la iluzia visării şi merg mai departe, ridici mâna ta goală şi desenezi în neantul negru cu vârful degetului curbe mai mici şi mai mari, iar şi iar până ce desluşesc cu privirea-mi orbită conturul unui trup de femeie. Cine e în gândurile tale? Pe cine desenezi din sclipirile trupului tău cu atâta măiestrie? Mi se înnegurează privirea de gelozie oarba, nu văd nimic, decât negru absolut şi iar mi se zbate retina obişnuită cu sclipirea absolută a trupului tău, dar nu mă dau bătută, mă-ntorc în visare, sclipirea din tine mă orbeşte o clipă însă când ochii-i deschid din nou conturul desenului tău prinde viaţă... sunt eu, aceeaşi cu sclipiri de diamant. Dansăm amândoi hipnotic, ne atingem şi ne contopim sub căldura iubirii pure şi absolute până când din noi nu rămâne decât pulbere de stele...

15 comentarii:

Tlaloc spunea...

Intuneric si lumina...
Abisul creat de noi sau cel existent in care ne aflam se afla la limite, limitele ce tind la plus si respectiv minus infinit... oare unde ne gasim echilibrul, la zero? zero inseamna nimic...

JustMe spunea...

Intunericul si lumina sunt motive ce se intalnesc pe parcursul textului insa tema principala este visarea, nebunia visarii, faptul ca in vise se poate intampla orice si oricum iti doresti. Echilibrul eu mi-l gasesc in visare in general, in ultimul timp insa, nu mai pot sa visez...

shaman spunea...

Cum as putea fi suparat pe cineva care scrie asa de frumos. Chiar reusesti sa surprinzi...cum sa-i spun...esenta.
Urarile...pot sa vina cat de tarziu. :). Apropos.... LA MULTI ANI!!

JustMe spunea...

Ma gandeam si eu... nu imi raspunsesei la comentariu!
Iti multumesc si pentru aprecieri si pentru urari. La multi ani! Sa ai parte de un an nou plin de bucurii si impliniri.

Danube spunea...

la multi ani! + sanatate si traire!

Tlaloc spunea...

Un an nou fericit si plin de bucurii, la multi ani!

shaman spunea...

La multi ani! Noul an sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti.

29 decembrie spunea...

Buna,
am dat de blogul tau si e placut sa-l citesti..
daca esti interesata de un link exchange, astept o reactie din partea ta la adresa schimbeschigabriela@gmail.com
voi reveni,
multumesc!

JustMe spunea...

Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua si plin de impliniri pe toate planurile.
Va multumesc de asemenea si pentru faptul ca va faceti timp sa cititi, sa comentati, ca sunteti alaturi de mine in acest spatiu virtual si pentru ca sunteti oameni si asta e mare lucru in ziua de azi! Multumesc!

T. spunea...

Multumesc inca o data, imediat voi face si eu acelasi lucru !
O seara minunata inca odata :)!

shaman spunea...

Te astept cu posturi noi. Prea lunga vacanta asta!!! :))

JustMe spunea...

In starea in care sunt acum nu imi pot aduna cuvintele, nu sunt in stare de nimic, cu atat mai putin sa scriu, poate doar vreo postare d-aia sa se dea toata lumea cu capul de pereti... sorry! Voi reveni!

Florin spunea...

Dorim un schimb de link cu dumneavoastra.
Suntem www.toyshow.ro (magazin online de jucarii) si dorim sa aparem sub Jucarii copii, pe site-ul d-voastra la Parteneri sau dupa caz, in footerul paginii.
Trimiteti-ne mail inapoi cu linkul si cuvantul cheie si site-ul dumneavoastra va aparea in magazinul www.toyshow.ro pe coloana din stanga (in toate paginile site-ului) sub blocul cu etichete.
Va multumim pentru timpul acordat.
Va asteptam.

shaman spunea...

yin&yang,intunericul si lumina..Fara intuneric nu am sti sa apreciem lumina.

Banu Theodora spunea...

Frumos de tot.Cuvintele ar fi de prisos!:)

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.