miercuri, 1 iulie 2009

Cred ca...intru in greva


...m-am saturat sa ma uit la televizor, mai bine pierd timpul citind sau jucandu-ma cu pisicutul sau cu catelul. M-am saturat sa deschid televizorul si sa aud doar mita, spalare de bani, unde s-au dus banii nostri, criza, mare criza, ce mai criza, cum sa iesim din criza, minustrul cutarica, parlamentarul cutarica, membrul PDL, DeNeA si... punctul culminant, ce auzi de trei ori pe minut cand deschizi televizorul??? Haideti, sigur stiti! E vorba de trei cuvinte magice! Cum nu v-ati dat seama??? Nu inca! Ei bine, cuvintele magice sunt: Monica Iacob Ridzi!!! De cate ori nu auziti acesta "expresie" sau "metafora" zilnic, de fiecare data cand deschideti televizorul.

Drept urmare, astazi am intrat in greva si m-am hotarat ca nu voi aprinde televizorul deloc, ceea ce nu imi este foarte greu, pentru ca, in tineretile mele am stat ani buni fara urma de televizor ... si stiti ce, sincer, nici nu am simtit nevoia. Cred ca este mai bine fara! Ma simt limitata atunci cand ma uit la televizor. Daca tot vrei sa fii la curent cu ce se intampla in lume mai bine dai o cautare pe net si vezi ce s-a intamplat astazi, iardaca ti se pare ceva de interes major pentru creierasul tau suprasolicitat, atunci citesti, daca nu...NU!

5 comentarii:

MD spunea...

NU te obliga nimeni sa aprinzi aparatul TV dc nu vrei, este o sursa de manipulare si de mizerie. NU ma indoiesc de ce ai zis in post, eu nu am mai vazut ceva la tv cam de 2 ani de zile si sincer ma simt bine. NU are rost sa urmarim seriale de genul "ELODIA....S03E05, numai mizerii.
NU trebuie sa uitam ca noi controlam televizoru si nu invers. Publicitate

Mihai spunea...

ai dreptate totala, o perioada intre cei patru pereti ce ma primeau in fiecare seara acasa nu exista decat un pat, o veioza si un birou si bine era. Acum in loc sa deschid o carte, din comoditate, aleg sa deschid televizorul pret de cateva minute, ore pana adorm si simt ca nu-mi ajuta la nimic.

piticu spunea...

Salutare.Am si eu un site de Bancuri si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna

starchim01 spunea...

Susțin.

Uriel88 spunea...

Ai starea asta, deoarece ceea ce vezi sau auzi pe la televizor, numai circoteca, ceea ce avem noi in tara, in niciun caz nu se poate numi politica.

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.

In gura presei