marți, 1 decembrie 2009

Nopti albe


Nopti albe petrecute cu tigara sfaraind in coltul gurii. Rosu aprins ca valvataia ce arde mocnit inlauntrul meu, indiferent... va deveni doar scrum. Fumul gros risipindu-se sub clar de luna obscura. Mi-e un dor nebun. E liniste, e pace, dar nu si-n sufletul meu. Furtuna iscata pe nevazute in adancurile inimii isi incepe marsul pe malurile nisipoase ale dragostei tale. Sarutul umed al furtunii te strapunge in ureche. Mai ai pana vii? se aude in departarile acoperite de norii deceptiei. Linistea ma infioara. Nu merit nimic, nici macar raspuns. Alunec in neant si miroase a flori. A flori de suras inocent. Parfum de cantec. E dimineata. In sfarsit e dimineata si in mine. Cascatul zorilor ma infioara pana in adancuri. E aici in sfarsit. Gandurile pufoase ale venirii sale m-au zdruncinat dulce. Samburii de realitate revin dar nu-si gasesc locul. Nu mai conteaza! A venit! Buna dimineata!!!

6 comentarii:

Iustin spunea...

Postul asta imi aduce aminte de un vechi cantec de pe plaiurile mioritice:
Si crezi ca nu mai stii cum ma cheama,
Si crezi ca nu mai stii cine sunt,
Si crezi ca dragostea se destrama....
.....
E dimineata...in alta viata.

JustMe spunea...

Holograf - una din melodiile mele de suflet.
Am o intrebare pentru tine: Ne cunoastem cumva? Nu de alta dar gandim cam la unison si mi se pare ca ma cunosti...Ciudat, poate e doar un feeling ca si cel de deja-vu!

Iustin spunea...

Doar un feeling. Am dat de blogul tau din intamplare. Iti pot face o recomandare: pune-l direct pe otiliaenache.ro, asta doar daca nu il tii doar ca si un jurnal online.

JustMe spunea...

Multumesc pentru recomandare dar ai ghicit si de data asta, e mai mult o modalitate de exprimare, de refulare, sau poate chiar...un jurnal.Tu ai vreo pagina sau esti doar un cititor de bloguri, nu si un "scriitor"?

Iustin spunea...

Nu sunt un scriitor, doar citesc.

JustMe spunea...

Atunci ma bucur ca te-ai oprit si pe la mine.:)

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.