joi, 19 martie 2009

Leapsa de la zurliu

1. Tu după ce tânjeşti?

Acum eu tanjesc dupa doua chestii: o bucata mare de tiramisu si sa aflu what is my baby.



2. Când ai spus ultima oară te iubesc?

Anul asta, cred ca au trecut vreo 2 luni, diseara voi lua atitudine.



3. Defineşte fericirea în 3 cuvinte

Iubire, copii, chicoteli



4. Când ai fost ultima oară fericit?

Pot sa dau data exacta, 26 ianuarie, cand am aflat ca sunt insarcinata, dupa multe luni in care in jurul datei de 26 boceam.



5. Ce crezi că te face fericit?

Sunt fericita atunci cand cei de langa mine sunt fericiti si atunci cand se intampla ceva mai putin placut si descopar in jurul meu oameni carora le pasa, nu neaparat de mine, cat de oameni aflati in impas in general.



6. Când te-ai gândit ultima oară la fericirea ta?

Ca prim gand: niciodata. Ca o a mia preocupare in afara de fericirea altora, cum sa le fie bine celor care ma iubesc...cred ca...it's been a while!



Leapsa merge mai departe la Ioana din Cluj (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), ultima aciuiata pe taramurile blogului meu! ... si cine o mai vrea!

Niciun comentariu:

Avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.